• Seuraavat tilaisuudet - kommande evenemang
  • Tue kampanjaani - Stöd min kampanj
  • Vihreät De Gröna
  • Vihreä Uusimaa

Hyvä puoluekokousväki, bästa deltagare i De Grönas partikongress,

Olen ehdolla puolueen varapuheenjohtajaksi. Puoluekokouksen päätöksentekokäytäntöjä on uudistettu, ja nyt on mahdollisuus, ettei puheenjohtajiston kokoonpanoa sovita kabineteissa. Toivon, että käytämme tilaisuuden hyväksi ja saamme aidon, rehdin ja avoimen kilpailun.

Tarjoan kokemusta vihreästä päätöksenteosta monella eri tasolla, aina paikallispolitiikasta puoluevaltuuskunnan puheenjohtajuuden kautta vuoden 2011 hallitusneuvotteluihin. Olen kokenut, monessa liemessä keitetty vihreä vaikuttaja, joka on säilyttänyt uteliaisuuden, innokkuuden, halun kyseenalaistaa ja sen kuuluisan pilkkeen silmäkulmassa.

Meitä vihreitä on syytetty siitä, ettei meillä ole huumorintajua emmekä osaa nauraa itsellemme. Olin viime vuoden puoluekokouksen puheenjohtajana Lappeenrannassa, minkä jälkeen heräsin maanantaiaamuna vatsalihakset arkana kaikesta nauramisesta! Politiikka on vakavaa, mutta hampaat irvessä asiat harvemmin etenevät.

Vihreissä on paljon yrittäjiä, ehkä enemmän kuin missään muussa puolueessa suhteessa jäsenmäärään. Yrittäjämyönteisellä kulttuurilla on vahva yhteys työllisyyteen. PK-yritysten toimintaedellytysten parantaminen on järkevää ja kustannustehokasta työllisyyspolitiikkaa. Aina kannattaa yrittää!

Tarjoan kosketuspintaa yritysmaailmaan, talousosaamiseen ja yrittäjyyteen 20 vuoden kokemuksella. Olin työryhmän puheenjohtaja kun vihreille laadittiin pk-yrittäjyysohjelma – ensimmäinen laatuaan. Siitä alkoi punoutua laajempi talousohjelmien kokonaisuus, olin mukana myös Ville Niinistön johtamassa elinkeinopoliittisessa työryhmässä.

Jag erbjuder också en chans för vårt kära parti att infria förhoppningarna om en fungerande tvåspråkighet. Som 44-årig företagare och familjefar från Sjundeå erbjuder jag en lämplig mix av erfarenhet, ledarskap och diplomati samt en gedigen kännedom av såväl landsbygdens som storstädernas utmaningar.

Tarjoukseni on voimassa puoluekokoukseen asti.

Vihreät Yrittäjät sekä/och Finlands Svenska Gröna esittävät/nominerar.

Something to say?